Hjärtljud

I fredags så var jag hos barnmorskan och fick höra min lille bebis hjärtljud. Det är sjukt att de bara kan sätta något mot magen och på så sätt kunna höra hjärtljudet. Eller se barnet via ultraljud.
Hjärtat slog bra i alla fall enligt barnmorskan. Tyvärr kunde inte Rolle följa med så jag försökte spela in ljudet för honom att lyssna på =)

Nu känner jag rörelser varje dag i magen, det är dock svårt att säga precis vad det är jag känner men någon form av rörelse är det ♥




Ultraljud



Då har vi varit på ultraljudet och här är vår lille minigris. Allt såg bra ut enligt barnmorskan. Minigrisen låg dock så konstigt att det var svårt att få en bra bild på hela kroppen. Kurat ihop sig riktigt ordentligt.

Längtar efter den lille ♥


Sista nattpassen

Jag jobbar ju treskift men när man är gravid så slipper man göra nätter vilket är ganska gött. Så jag jobbar inatt och imorgon natt och sen slipper jag det på ett bra tag.

Imorse vaknade jag tidigt och tänkte det är lika bra att gå upp och lite senare försöka få lite sömn inför natten men det gick ju inte så bra. Jag gick och la mig vid 16 tiden men kunde inte somna så vi får väl se hur denna natten ska gå.

På måndag är det ultraljud ♥

Ja då ska man bli mamma

Ja då ska man bli mamma ♥

Den 31 Juli tog jag ett graviditetstest för att jag inte hade fått min mens och det visade positivt. Först blev jag livrädd, sen började jag gråta. Detta var inte planerat från vår sida och jag visste inte hur Rolle skulle reagera. Han blev också livrädd men när han hade vant sig lite vid tanken blev det bättre.

Vi ska bli föräldrar och planerat datum är 5 April. Den 7 november bär det av för ultraljud och det närmar sig med stora steg. Ännu känns det ganska overkligt men snart kommer sparkar och annat som gör det mer verkligt.


RSS 2.0